Workshop online participatietools


Online participatie tools

Thema workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 18 april 2023 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
AanmeldenOnline participatie tools

Thema workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 18 april 2023 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Regelmatig verdiepen we op een onderwerp binnen de methodiek van het Relevant Gesprek®. We gaan zelf op onderzoek uit en/of vragen een expert om zijn visie. In een thema workshop van twee uur gaan we met de communityleden en andere geïnteresseerden in gesprek. De online workshops maken onderdeel uit van onze programma’s en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden.

Thema workshop
'Online participatie'

De workshop gaat over hoe je de juiste (online) gespreksvorm kiest voor jouw vraagstuk. Door het grote aanbod van tools met allerlei mogelijkheden, kan dat een lastige zoektocht zijn. In de workshop helpen we je op weg met die keuze. Op basis van verschillende functionaliteiten geven we een helder overzicht van de mogelijkheden die de online tools hebben. Zodat jij de volgende keer de best passende tool voor jouw online gespreksvorm kunt kiezen. 

Na afloop van de workshop ontvang je de keuzetool voor online participatie. De keuzetool helpt je in het vertalen van jouw gekozen gespreksvorm naar online op basis van 11 functionaliteiten.  Het wordt een inspirerende en interessante workshop met voldoende ruimte voor interactie. Ook gaan we zelf aan de slag met online tools, dus houd je mobiele telefoon of tablet bij de hand.

In het kort

  • Wat: thema workshop 'Online participatietools'
  • Wanneer: dinsdag 18 april van 10:00 tot 12:00 uur
  • Waar: online, via Zoom

Voor deelnemers aan de programma's is de workshop gratis en terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. Anders bedragen de kosten voor deelname aan een online thema workshop eenmalig € 225 excl. BTW. Wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot en met 12 april 2023.

Lukt het je niet om live deel te nemen? Geen probleem. Als je in de opmerkingen van het formulier invult dat je er niet live bij kunt zijn dan sturen we je na de workshop een linkje waarmee je de opname tot 2 weken na die tijd terug kan kijken.

Deelnemers van het Basis- en Masterprogramma kunnen de workshop altijd terugkijken in de Relevant Gesprek® Academie. 

Aanmeldformulier thema workshop 

*Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

Onbeperkt toegang tot de thema workshops?

Als deelnemer aan de programma’s heb je gratis en onbeperkt toegang tot de thema workshops. Daarnaast zijn de opnames van alle workshops ook terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. We bieden voor iedereen een eigen programma. Om jou te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Welk programma past bij jou?