Hoe bereik ik jongeren bij participatie


Hoe bereik ik jongeren bij participatie?

Thema workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 6 december 2022 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
AanmeldenHoe bereik ik jongeren bij participatie?

Thema workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 6 december 2022 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Elke drie maanden verdiepen we op een onderwerp binnen de methodiek van het Relevant Gesprek®. We gaan zelf op onderzoek uit en/of vragen een expert om zijn visie. In een thema workshop van twee uur gaan we met de communityleden en andere geïnteresseerden in gesprek. De online workshops maken onderdeel uit van onze programma’s en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden.

Thema workshop 'Hoe bereik ik jongeren bij participatie?'

Jongeren zijn vaak een lastige publieksgroep om bij beleid te betrekken. Dat ondervinden gemeenten regelmatig. Waar moet je rekening mee houden wanneer je met jongeren in gesprek wilt? Welke gespreksvormen zijn geschikt? Hoe zorg je ervoor dat het in gesprek gaan met jongeren niet een doel op zich wordt? Over deze én nog veel meer onderwerpen gaan we tijdens de workshop in gesprek.

Na afloop van de workshop ontvang je de belangrijkste leerpunten van de workshop nog eens op een rij. Zodat jij deze leerpunten kunt toepassen in jouw eigen praktijk. Kortom, het wordt een inspirerende en interessante workshop met voldoende ruimte voor interactie.

In het kort

  • Wat: thema workshop 'Hoe bereik ik jongeren in participatie?'
  • Wanneer: dinsdag 6 december van 10:00 tot 12:00 uur
  • Waar: online, via Zoom

Voor deelnemers aan de programma's is de workshop gratis. Anders bedragen de kosten voor deelname aan een online thema workshop eenmalig € 225 excl. BTW. Wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot en met 2 december.

Lukt het je niet om live deel te nemen? Geen probleem. Als je in de opmerkingen van het formulier invult dat je er niet live bij kunt zijn dan sturen we je na de workshop een linkje waarmee je de opname tot 2 weken na die tijd terug kan kijken.

Deelnemers van het Basis- en Masterprogramma kunnen de workshop altijd terugkijken in de Relevant Gesprek® Academie. 

Aanmeldformulier thema workshop

*Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

Onbeperkt toegang tot de thema workshops?

Als deelnemer aan de programma’s heb je gratis en onbeperkt toegang tot de thema workshops. Daarnaast zijn de opnames van alle workshops ook terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. We bieden voor iedereen een eigen programma. Om jou te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Welk programma past bij jou?