Participatie evalueren

Workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 14 november 2023 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Participatie evalueren

Workshop Relevant Gesprek®
14 november 2023 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Maandelijks verdiepen we op een onderwerp binnen de methodiek van het Relevant Gesprek®. We gaan zelf op onderzoek uit en/of vragen een expert om zijn visie. In een workshop van twee uur gaan we met de communityleden en andere geïnteresseerden in gesprek. De online workshops maken onderdeel uit van onze programma’s en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden.

Workshop 
'Participatie evalueren'

Dinsdag 14 november 2023 van 10.00 - 12.00 uur via Zoom


Met de 4 sleutels van de Methodiek Relevant Gesprek® zet je een participatievraagstuk om naar een slimme, gestructureerde participatieaanpak. Maar hoe zit het eigenlijk met de reeds afgeronde projecten? Hoe kunnen we leren van het verleden om het beter te doen in de toekomst?

Tijdens deze online workshop gaan we samen kijken hoe je een afgerond participatieproject goed kan evalueren. Zijn de valkuilen op tijd gesignaleerd en voorkomen? Welke succesfactoren verdienen het om benoemd te worden?

Met deze én  meer vragen gaan we aan het werk aan de hand van de methodiek Relevant Gesprek® tijdens de workshop. 


Wat neem je mee uit de workshop?

Met de resultaten van een evaluatie kun je, onder andere:

  • Concrete verbeterpunten benoemen
  • Succesfactoren in kaart brengen
  • De participatie binnen jouw organisatie doorlopend verbeteren


Tijdens de workshop gaan we het samen hebben over hoe je dit het beste kan aanpakken en toepassen in jouw eigen praktijk. Het wordt een inspirerende en interactieve workshop waarin we op een praktische manier tot de kern van het vraagstuk komen.

In het kort

  • Wat:  workshop 'Participatie evalueren'
  • Wanneer: dinsdag 14 november 2023 van 10:00 tot 12:00 uur
  • Waar: online, via Zoom

Deelname

Voor deelnemers aan de programma's is de workshop gratis en terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. Anders bedragen de kosten voor deelname aan een online workshop eenmalig € 225 excl. BTW. Wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot en met 8 november 2023.

Kun je er niet bij zijn?

Lukt het je niet om live deel te nemen? Geen probleem. Als je in de opmerkingen van het formulier invult dat je er niet live bij kunt zijn dan sturen we je na de workshop een linkje waarmee je de opname tot 2 weken na die tijd terug kan kijken.

Deelnemers van het Basis- en Masterprogramma kunnen de workshop altijd terugkijken in de Relevant Gesprek® Academie. 

Aanmeldformulier workshop 

*Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

Onbeperkt toegang tot de workshops?

Als deelnemer aan de programma’s heb je gratis en onbeperkt toegang tot de maandelijkse workshops. Daarnaast zijn de opnames van alle workshops ook terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. We bieden voor iedereen een eigen programma. Om jou te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Welk programma past bij jou?