Adviesgroepen

Thema workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 13 juni 2023 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
AanmeldenAdviesgroepen

Thema workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 13 juni 2023 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Maandelijks verdiepen we op een onderwerp binnen de methodiek van het Relevant Gesprek®. We gaan zelf op onderzoek uit en/of vragen een expert om zijn visie. In een thema workshop van twee uur gaan we met de communityleden en andere geïnteresseerden in gesprek. De online workshops maken onderdeel uit van onze programma’s en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden.

Thema workshop
'Adviesgroepen'

Dinsdag 13 juni  2023 van 10.00 - 12.00 uur via Zoom

In een participatieproces kies je soms om te werken met een adviesgroep, werkgroep of klankbordgroep. Maar wat zijn de verschillen tussen deze vormen? En hoe maak je duidelijke afspraken met de groep? Gaan ze alleen over proces of ook de inhoud? Leg je de samenwerking vast of kan het op vertrouwen? Over deze vragen gaan we in deze thema workshop in gesprek.

Wat neem je mee uit de workshop?

Na afloop van de workshop ontvang je de belangrijkste leerpunten van de workshop nog eens op een rij. Zodat jij deze leerpunten kunt toepassen in jouw eigen praktijk. Kortom, het wordt een inspirerende en interessante workshop met voldoende ruimte voor interactie.

In het kort

  • Wat: thema workshop 'Adviesgroepen'
  • Wanneer: dinsdag 13 juni 2023 van 10:00 tot 12:00 uur
  • Waar: online, via Zoom

Deelname

Voor deelnemers aan de programma's is de workshop gratis en terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. Anders bedragen de kosten voor deelname aan een online thema workshop eenmalig € 225 excl. BTW. Wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot en met 5 juni 2023.

Kun je er niet bij zijn?

Lukt het je niet om live deel te nemen? Geen probleem. Als je in de opmerkingen van het formulier invult dat je er niet live bij kunt zijn dan sturen we je na de workshop een linkje waarmee je de opname tot 2 weken na die tijd terug kan kijken.

Deelnemers van het Basis- en Masterprogramma kunnen de workshop altijd terugkijken in de Relevant Gesprek® Academie. 

Aanmeldformulier thema workshop 

*Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

Onbeperkt toegang tot de thema workshops?

Als deelnemer aan de programma’s heb je gratis en onbeperkt toegang tot de maandelijkse thema workshops. Daarnaast zijn de opnames van alle workshops ook terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. We bieden voor iedereen een eigen programma. Om jou te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Welk programma past bij jou?