Hoe bereik ik jongeren bij participatie


Online participatie 

Thema workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 18 april 2023 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
AanmeldenOnline participatie

Thema workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 18 april 2023 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Maandelijks verdiepen we op een onderwerp binnen de methodiek van het Relevant Gesprek®. We gaan zelf op onderzoek uit en/of vragen een expert om zijn visie. In een thema workshop van twee uur gaan we met de communityleden en andere geïnteresseerden in gesprek. De online workshops maken onderdeel uit van onze programma’s en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden.

Thema workshop
'Online participatie'

Dinsdag 18 april 2023 van 10.00 - 12.00 uur via Zoom

Tijdens de Thema workshop 'Online participatie' laten we zien hoe je de juiste gespreksvorm kiest passend bij jouw participatieaanpak. Die keuze kun je maken aan de hand van een aantal criteria. Wil je informatie ophalen? Of moeten er concrete keuzes worden gemaakt? Hoe groot is de groep en is het echt nodig om met z'n allen samen te komen? En als je dan samenkomt, doe je dat dan offline of online? 

Kies je voor online? Dan vertellen we tijdens deze thema workshop met welke tools wij graag werken en hoe je ze kunt inzetten.

Na afloop van de workshop ontvang je de keuzetool voor online participatie. De keuzetool helpt je in het vertalen van jouw gekozen gespreksvorm naar online op basis van 11 functionaliteiten.  Het wordt een inspirerende en interessante workshop met voldoende ruimte voor interactie. Ook gaan we zelf aan de slag met online tools, dus houd je mobiele telefoon of tablet bij de hand.

In het kort

  • Wat: thema workshop 'Online participatie '
  • Wanneer: dinsdag 18 april van 10:00 tot 12:00 uur
  • Waar: online, via Zoom

Voor deelnemers aan de programma's is de workshop gratis en terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. Anders bedragen de kosten voor deelname aan een online thema workshop eenmalig € 225 excl. BTW. Wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot en met 12 april 2023.

Lukt het je niet om live deel te nemen? Geen probleem. Als je in de opmerkingen van het formulier invult dat je er niet live bij kunt zijn dan sturen we je na de workshop een linkje waarmee je de opname tot 2 weken na die tijd terug kan kijken.

Deelnemers van het Basis- en Masterprogramma kunnen de workshop altijd terugkijken in de Relevant Gesprek® Academie. 

Aanmeldformulier thema workshop 

*Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

Onbeperkt toegang tot de thema workshops?

Als deelnemer aan de programma’s heb je gratis en onbeperkt toegang tot de maandelijkse thema workshops. Daarnaast zijn de opnames van alle workshops ook terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. We bieden voor iedereen een eigen programma. Om jou te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Welk programma past bij jou?