Webinar Relevant Gesprek®

Participeren kun je leren

27 juni 2024 (10:00-11:00 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden  


voor gratis webinar op 27 juni 2024 via Teams


Webinar Relevant Gesprek® 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden 


voor gratis webinar op 27 juni 2024

Meer grip op participatie

Krijg jij in je werk steeds vaker te maken met burgerparticipatie? Omdat je de omgeving wilt betrekken het aanleggen van een fietssnelweg door een dorp? Het herinrichten van een wijk? Het aanleggen van een zonneveld? Het voorkomen van worteldruk in een straat? Het ontwikkelen van cultureel erfgoed? De herontwikkeling van een kantoor naar wonen?

Werk je als adviseur, projectleider of bestuurder in de publieke of private sector aan participatievraagstukken? Dan is dit webinar voor jou. 

In het webinar maak je vrijblijvend kennis met de blauwdruk van een maatschappelijke dialoog met resultaat: de methodiek Relevant Gesprek®. De methodiek is toepasbaar op elk vraagstuk.

Barbara Borghuis, de grondlegger van de methodiek Relevant Gesprek®,  laat je aan de hand van praktijkvoorbeelden in een uur het volgende zien:

  •  De verschillende soorten participatie
  •  De grootste participatievalkuilen
  •  De stappen van de methodiek 
  •  Hoe je ander publiek bereikt
  •  Hoe je gespreksvormen kiest
  •  Hoe je kan leren werken met de methodiek

Tijdens het webinar is er ruimte om vragen te stellen. Na deelname van de webinar krijg je de checklist Relevant Gesprek® toegestuurd en kun je er zelf direct mee aan de slag. Het webinar is vrij toegankelijk. Je hoeft je alleen maar even aan te melden!

Reacties van deelnemers

Door het webinar heb ik nu een scherpere blik op de participatievalkuilen en de methodiek van gesprekken voeren.

Heel boeiend en inspirerend webinar. Hier krijg ik energie van. 

Heldere uitleg van de methodiek Relevant Gesprek in het webinar. Ik zie echt de meerwaarde van samen leren en een eenduidige aanpak, intern en extern. Dank!

Bedankt voor deze superleuke, informatieve ochtend. Ik heb veel ervaring met participatie-vraagstukken, maar deze methodiek is heel fijn structureel.

Aanmelding webinar Relevant Gesprek®

Het webinar voor jouw organisatie?

We krijgen steeds vaker de vraag of we voor collega’s en afdelingen een korte kennismaking met de methodiek Relevant Gesprek® kunnen verzorgen. Dat kan nu met dit online webinar. Het programma is zoals bovenstaand omschreven, duurt een uurtje en plannen we in onderling overleg. We gaan uit van minimaal 10 deelnemers. Omdat we blij zijn met de mogelijkheid een grote groep te laten kennismaken met de methodiek, rekenen we geen kosten voor dit webinar. We hopen natuurlijk dat iedereen zo enthousiast is, dat jullie na het webinar graag willen aanhaken bij onze Community Relevant Gesprek®.