Vind een gecertificeerd partner

Hulp bij het organiseren van het Relevant Gesprek®

Vind een gecertificeerd partner

Hulp bij het organiseren van het Relevant Gesprek®

In de Relevant Gesprek® Academie leer je hoe je zelf een Relevant Gesprek® organiseert. Wil je graag begeleiding? In de vorm van denkkracht en/of doe-kracht? Neem dan contact op met één van onze gecertificeerde partners. Alle gecertificeerde partners hebben het Partnerprogramma gevolgd en zijn opgeleid in het toepassen van de methodiek Relevant Gesprek®. Ze helpen je met het maken van een participatieaanpak en/of de uitvoering ervan. Heb je geen voorkeur voor een partner? Boek dan een intakegesprek. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.  Wil je zelf partner Relevant Gesprek® worden? Bekijk dan ons Partnerprogramma.

Nancyverkooijen.nl

Nancy Verkooijen


"Mijn passie ligt bij projecten die er, naar mijn mening, toe doen. Projecten in de culturele of maatschappelijke sector, bij sociale ondernemers en/of participatie trajecten. Hierin ben ik in staat om de rol van strateeg, aanjager, mee- en tegendenker en adviseur op me te nemen. Alleen of samen met een team professionals maken, meten en vergroten we de impact van het project. Door mijn grote focus op ontwikkelingen in de maatschappij en binnen mijn eigen netwerk weet ik precies welke kansen en mogelijkheden er liggen bij een project. Op het snijvlak van strategie en uitvoer zet ik mensen in beweging, verbind ze en laat ze participeren."


Soort partner:  ZZP licentie

Locatie:  Leidschendam-Voorburg, landelijk werkzaam

Telefoon:  06 55624577

Website | LinkedIn

MerkWaardig Advies en Creatie

Marjolijn van Someren


"Als creatief en strategisch adviseur breng ik de verhalen van organisaties in de lijn die we samen uitzetten, waardoor er een flinke stap voorwaarts wordt gemaakt. Door mijn senioriteit, persoonlijkheid, ondernemerschap en brede ervaring op de meest uiteenlopende onderwerpen, kan ik snel inspringen en aan de slag met onderscheidende adviezen, concepten, producten. Of het nu gaat om conceptontwikkeling of een campagne: ik bedenk een passende communicatiestrategie, communicatieplan of participatie-aanpak. Ik combineer creativiteit en communicatie met expertise en kennis van branches, het publiek en de waan van de dag. Een ervaren kartrekker ook, die ideeën en wensen van het papier tilt en concreet maakt."


Soort partner:  ZZP licentie

Locatie:  Utrecht, landelijk werkzaam

Telefoon:  06 54772677

Website | LinkedIn

Hart voor Participatie

Edwin van 't Hart


"Als adviseur participatie gaan we samen op zoek naar de verschillende belangen die er zijn rond initiatieven die impact hebben op de omgeving. Denk hierbij aan de bouw van datacenters of energietransitie in de wijk. Maar ook bij renovaties van woningcomplexen, de herinrichting van straten of de aanleg van een moestuin in de binnenstad. Samen brengen we het initiatief in beeld en werken we aan een participatieplan. Ik gebruik hierbij de methode van het Relevant Gesprek. We zoeken naar hoe we de afstand tussen belangen zo dicht mogelijk bij elkaar kunnen brengen. Uiteindelijk leidt dit tot een afgewogen participatieverslag als basis voor goede democratische besluitvorming. Ook heb ik ervaring op het gebied van het Uitdaagrecht."


Soort partner:  ZZP licentie (in opleiding)

Beschikbaarheid: tijdelijke projecten voor 18 tot 20 uur per week

Locatie:  IJmuiden, landelijk werkzaam

Telefoon:  06 53947635

LinkedIn

Lichtblauw Communicatie

Iris van Dongen


"De verbindende communicatiekracht van mensen en organisaties versterken, dat is waar ik voor sta. Omdat ik geloof dat we effectiever samenwerken en betere oplossingen bedenken als we ons eigen perspectief verbinden met dat van de ander. Ik ondersteun je graag met advies, aanpak of training op het gebied van communicatie en participatie. Daarnaast kun je me inschakelen bij de voorbereiding en begeleiding van gesprekken, bijeenkomsten en dialoogsessies.”


Soort partner:  ZZP licentie

Locatie:  Arnhem, landelijk werkzaam

Telefoon:  06 54312335

Website | LinkedIn

CCB

Joan Brakke

"CCB kijkt met u mee naar de mogelijkheden en de juiste oplossing. Dit door te luisteren en te vragen. CCB staat voor open, eerlijk en in die zin eenvoudige communicatie. We werken graag aan praktische oplossingen, van klein tot groot."


Soort partner:  ZZP licentie (in opleiding)

Locatie:  Sint Annaparochie, werkzaam in regio Noord/landelijk

Telefoon:  06 51231637

Website | LinkedIn

COMcept

Communicatieklus binnen de publieke sector? Wij kunnen alles aan. Of het op rijks-, provinciaal, gemeente of waterschapniveau is, in een politieke of juist inhoudelijke context, detachering, projectcommunicatie, procesmanagement of een evenement. COMcept weet wat er moet gebeuren!


Soort partner:  Bureaulicentie (in opleiding)

Locaties:  Hardenberg, Enschede en Apeldoorn, landelijk werkzaam

Telefoon:  0529 712525

Website | LinkedIn

SIR communicatie & participatie

"SIR helpt klanten met organiseren van een relevant gesprek over maatschappelijke onderwerpen. Onze adviseurs werken met verschillende methodieken voor het oplossen van communicatie-en participatievraagstukken over maatschappelijke onderwerpen: Factor C, CASI en Relevant Gesprek®. Wij zijn de grondlegger van de methodiek Relevant Gesprek® en de oprichter van de Relevant Gesprek® Academie."


Soort partner:  Oprichter, bureaulicentie

Locaties:  Enschede en Utrecht, landelijk werkzaam

Telefoon:  053 4307044

Website | LinkedIn

Zelf partner worden?

Deel je onze missie? Werk je zelfstandig? En wil je bijdragen aan meer en betere relevante gesprekken over maatschappelijke onderwerpen? Dan is het Partnerprogramma misschien iets voor jou of jouw organisatie/bureau. In het Partnerprogramma leren we je werken met de methodiek Relevant Gesprek® zodat je er zelf de markt mee op kunt.