Jessica van Sluijs

Jessica van Sluijs

Waarmee kan ik je helpen?

Oog en oor hebben voor verschillende perspectieven, meningen en wensen. Niet altijd eenvoudig, wél noodzakelijk om samen passende oplossingen te bedenken.

Staat jouw organisatie ook voor grote ruimtelijke, sociale en duurzame uitdagingen? Dat vraagt veel energie, betrokkenheid van velen en uitstekende participatie- en communicatievaardigheden. Als participatie- en communicatieadviseur ondersteun ik jullie graag.

Fijn, een heldere koers!

Inwoners, omgevings- en projectpartners, overheidsbestuur én collega’s hebben behoefte aan een heldere participatiekoers, duidelijkheid en excellente communicatie. Daar zorgen we voor. Ik werk met de methodiek Relevant Gesprek, gecombineerd met een zee aan ervaring in participatie en communicatie.

Twee voeten in het veld

Werken met beide benen in de samenleving bracht me gouden ervaringen. Ik werkte 7 jaar als projectleider leefbaarheid bij een woningcorporatie en 9 jaar als wijkmanager bij een middelgrote gemeente. Met de voeten in de klei, de maatschappij van dichtbij.

Ik werkte met mensen in wijken en buurten, bevlogen partners in zorg, welzijn, onderwijs en veiligheid en collega’s. Wauw, dat gaf uitdaging en energie! Bouw-, renovatie-, verkeers-, speel- en groenprojecten en bewonersinitiatieven: communicatie en participatie zijn dan dagelijkse kost. Inclusief de nodige hindernissen én successen.

Daarnaast ken ik als senior communicatieadviseur ook de provincie en het Rijk van binnenuit én hun belangrijke rol in omgevingscommunicatie.

Mensen noemen me…

Mensen waarmee ik samenwerk noemen me enthousiast en een fijne samenwerker die iedereen in zijn (m/v/x) waarde laat; ik zet in op de relatie tussen mensen. Ik werk me snel en resultaatgericht in waardoor ik vlot aan de slag kan voor en met jouw organisatie. Mijn aanpak is gedegen. Ik kan zowel vanuit de helicopterview kijken als inzoomen op wat concreet nodig is. Ik houd van aanpakken. Tekst en taal zijn mijn talent (ik geef ook schrijftrainingen in heldere taal) , interculturele communicatie en  duurzaamheid hebben mijn grote belangstelling.

Waarmee kan ik jou van dienst zijn?


Soort partner:  ZZP licentie (in opleiding)

Locatie:  Breda, Zuid-West-Nederland, landelijk werkzaam, België

Telefoon:  +31 (0)6 46818498

Email: jessica@marketaal.nl

LinkedIn