E-learning

Leren participeren wanneer het jou uitkomt

E-learnings 

Leren participeren wanneer het jou uitkomt.

Leren participeren wanneer het jou uitkomt, dat kan met deze e-learnings. Met de e-learnings krijg je alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Je krijgt toegang tot kennis, online live trainingen, de online helpdesk en het community forum waar je vragen kunt stellen.

E-learning & live training

We delen kennis via de e-learning met handboeken, videolessen, checklists, formats en praktische tools. Om te oefenen kun je deelnemen aan een live online training.

Online Helpdesk

Heb je hulp nodig? Of wil je klankborden? Alle deelnemers van de e-learning kunnen 24/7 vragen stellen in de online participatie Helpdesk of op de openbare fora.

Wil je meer interactie en begeleiding? Ga dan voor één van onze programma's. Als deelnemer van een programma heb je naast toegang tot de e-learnings  en de  online helpdesk ook toegang tot alle community evenementen en live coaching. 

Kies de E-learning die bij jou past!

De aanpak

E-learning: 'De 4 sleutels van een slimme participatieaanpak'. Je leert hoe je een participatie vraagstuk vertaalt naar een participatieaanpak.

De uitvoering 

E-learning: 'De 10 uitvoeringsstappen van een succesvol participatieproces'. Je leert hoe je met de 10 uitvoeringsstappen grip houdt op je participatieproces.

Een goed gesprek

E-learning: 'De 3 niveaus van een participatiegesprek'. Je leert hoe je met behulp van de 3 niveaus kan sturen naar een gesprek met resultaat.

Aanpak in co-creatie

E-learning: 'De 6 stappen voor een gedragen participatieaanpak'. Je leert hoe je in co-creatie komt tot een gedegen participatieaanpak.                      

Icoon Raadsprogramma Participatie

De raad

E-learning: 'De 5 participatietaken van de raad'. Je leert hoe je als raadslid participatie kan toepassen in diverse rollen en je 5 participatietaken.