Nicole van der Ploeg

aanhetwoord presentatiecoach

Nicole van der Ploeg

"Mijn grootste drijfveer is een wezenlijke bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van anderen. Mijn rol als interim communicatie-/participatieadviseur bij gemeenten is de afgelopen jaren sterk veranderd en meer gegroeid naar de rol van verbinder, coach en facilitator. Om goed te weten wat er speelt in een buurt of wijk en te zorgen voor heldere omgevingscommunicatie en zorgvuldige participatie ben ik een ‘bruggenbouwer’. Daarbij daag ik je uit om door de bril van de ander te kijken. Ik stimuleer dagelijks de samenwerking tussen gemeenten en belanghebbenden. Alleen op deze manier ontstaan er initiatieven in de samenleving en werk je pas ècht samen aan de ambities van een dorp of stad.

In de samenwerking maak ik makkelijk verbinding met anderen en kan ik snel op verschillende niveaus schakelen. Subtiele signalen pik ik snel op, waardoor ik goed weet wat er leeft. Daarbij motiveer ik jou om 'out of the box' te denken, actief te luisteren en iets nieuws te proberen. Mensen waar ik mee samenwerk omschrijven mij ook wel als een pionier met innovatieve ideeën die een uitdaging niet uit de weggaat en blij wordt van het onbekende."


Soort partner:  ZZP licentie (partner in opleiding)

Locatie:  Duin & Bollenstreek (Leiden, Noordwijk, Noordwijkerhout, de Zilk, Teylingen, Lisse, Hillegom), landelijk werkzaam

Telefoon:  +31 (0)6 181 30 543

Email: nicole@aanhetwoord.nu

Website | LinkedIn