SIR communicatie & participatie

SIR communicatie & participatie

SIR helpt klanten met het organiseren van een relevant gesprek over maatschappelijke onderwerpen. Onze adviseurs werken met verschillende methodieken voor het oplossen van communicatie-, participatie- en gedragsbeïnvloedingsvraagstukken over maatschappelijke onderwerpen: Factor C, Relevant Gesprek® en CASI. Wij zijn de grondlegger van de methodiek van het Relevant Gesprek® en de oprichter van de Relevant Gesprek® Academie.


Soort partner: Oprichter, bureaulicentie

Locaties: Enschede en Utrecht, landelijk werkzaam

Telefoon: +31 (0)53 4307044

Contactpersoon: Martijn Schenning

Email: info@sir.nl

Website | LinkedIn

Hoe betrek je jongeren bij participatie?


Hoe betrek je jongeren bij participatie? Daarover gingen we in gesprek tijdens onze workshop met twee gastsprekers, Rient (Projectadviseur SIR communicatie & participatie) en Zarina (Projectleider gemeente Enschede), samen met onze deelnemers.

Wel of geen burgerberaad?


Er is steeds meer aandacht voor burgerberaden. Meer aandacht voor een gezamenlijke dialoog over maatschappelijke vraagstukken vinden we natuurlijk een goed idee, maar we zien ook de keerzijde waarbij participatie soms een doel op zich wordt.

Tijdens de workshop Burgerberaden ging onze workshopleider, Nancy Verkooijen, in gesprek met onze communityleden en gastspreker Rient Heerink (adviseur bij SIR Communicatie & Participatie).