Marcel van Dijk

Brinkdorp Advies

Marcel van Dijk

"Door mijn werk als communicatie- en participatieadviseur, omgevingsmanager, procesadviseur en gespreksleider heb ik veel ervaring met het realiseren van dialogen (Relevante Gesprekken) tussen verschillende publieksgroepen en organisaties. Ik ben van nature gewend om van buiten naar binnen te denken en dat helpt bij de uitwerking van een logische participatieaanpak om te komen tot acceptabele oplossingen. Mijn opdrachten bestaan vooral uit inleven, luisteren, dialogen stimuleren, kritische vragen stellen en het overbruggen van tegenstellingen. Daarbij zit ik in zeer uiteenlopende gremia: van bestuurstafel tot keukentafel. En van gemeenteraad tot bouwkeet. Ik geef participatieadvies en trainingen. Daarnaast ben ik inzetbaar als onafhankelijk gespreksleider.

Persoonlijk contact is mijn vaste waarde. Mijn luistervaardigheid en mijn wil om goed te begrijpen wat de ander bedoelt, zijn daarbij behulpzaam. Altijd met een glimlach, een vleugje humor en relativeringsvermogen. Dankzij mijn Nedersaksische inborst spreek ik vloeiend Nederlands, maar schakel ook gemakkelijk over naar een mix van Sallands en Twents. Wat vaak drempelverlagend werkt.

Mijn lijfspreuk voor mijn werk is een tekst, die ik ooit op een oude gevel in de stad Kampen zag: “Eurt noar hen die zwieg’n, dee hebt vake ’t meeste te zegg’n.”


Soort partner:  ZZP licentie

Locatie:  Den Ham, landelijk werkzaam, voorkeur: Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen

Telefoon:  06-43068243

Email: info@brinkdorpadvies.nl

Website | LinkedIn