Nancy Verkooijen

Nancyverkooijen.nl

Nancy Verkooijen

"Mijn passie ligt bij projecten die er, naar mijn mening, toe doen. Projecten in de culturele of maatschappelijke sector, bij sociale ondernemers en/of participatie trajecten. Hierin ben ik in staat om de rol van strateeg, aanjager, mee- en tegendenker en adviseur op me te nemen. Alleen of samen met een team professionals maken, meten en vergroten we de impact van het project. Door mijn grote focus op ontwikkelingen in de maatschappij en binnen mijn eigen netwerk weet ik precies welke kansen en mogelijkheden er liggen bij een project. Op het snijvlak van strategie en uitvoer zet ik mensen in beweging, verbind ze en laat ze participeren."


Soort partner:  ZZP licentie

Locatie:  Leidschendam-Voorburg, landelijk werkzaam

Telefoon:  06 55624577

Email: regie@nancyverkooijen.nl

Website | LinkedIn