Hoe borg je participatie in je organisatie?

Workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 21 mei 2024 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Hoe borg je participatie in je organisatie?

Workshop Relevant Gesprek®
21 mei 2024 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Maandelijks verdiepen we op een onderwerp binnen de methodiek van het Relevant Gesprek®. We gaan zelf op onderzoek uit en/of vragen een expert om zijn visie. In een workshop van twee uur gaan we met de communityleden en andere geïnteresseerden in gesprek. De online workshops maken onderdeel uit van onze programma’s en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden.

Workshop 
'Hoe borg je participatie in je organisatie?'

Dinsdag 21 mei 2024 van 10:00 tot 12:00 uur

Hoe borg je participatie in de organisatie? Dat is een vraag die in de Relevant
Gesprek® Academie veel gesteld wordt. We besloten een koplopersgroep te
starten met een aantal gemeenten in de community en samen op zoek te gaan
naar antwoorden. Het resultaat is het Borgingshuis participatie.

In de workshop komt het Borgingshuis Participatie met de 11 bouwstenen aan bod. Het Borgingshuis vormt de kapstok (of blauwdruk) voor interne gesprekken, vergelijkbaar met hoe de methodiek Relevant Gesprek® dat doet voor vraagstukken. Het Borgingshuis Participatie laat zien dat het werken aan een duurzame, participatieve/omgevingsgerichte organisatie een samenspel is op verschillende niveaus en vanuit verschillende rollen. De 11 bouwstenen van het Borgingshuis zijn altijd aanwezig, maar niet altijd in dezelfde mate. Wat nodig is, varieert per organisatie.

Om je mee te nemen in het Borgingshuis Participatie, klik hier voor alvast een  beknopte toelichting op twee van de elf bouwstenen.

Wat neem je mee uit de workshop?

Na afloop van de workshop ontvang je de belangrijkste leerpunten van de workshop nog eens op een rij. Zodat jij deze leerpunten kunt toepassen in jouw eigen praktijk. Kortom, het wordt een inspirerende en interessante workshop met voldoende ruimte voor interactie.

In het kort

  • Wat: workshop 'Hoe borg je participatie in je organisatie?'
  • Wanneer: dinsdag 21 mei 2024 van 10:00 tot 12:00 uur
  • Waar: online


Deelname

Voor deelnemers aan de programma's is de workshop gratis en terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. Anders bedragen de kosten voor deelname aan een online workshop eenmalig € 225 excl. BTW. Wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

Kun je er niet bij zijn?

Lukt het je niet om live deel te nemen? Geen probleem. Als je in de opmerkingen van het formulier invult dat je er niet live bij kunt zijn dan sturen we je na de workshop een linkje waarmee je de opname tot 2 weken na die tijd terug kan kijken. Deelnemers van het Basis- en Masterprogramma kunnen de workshop altijd terugkijken in de Relevant Gesprek® Academie.

Aanmeldformulier workshop 

*Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

Onbeperkt toegang tot de workshops?

Als deelnemer aan de programma’s heb je gratis en onbeperkt toegang tot de maandelijkse workshops. Daarnaast zijn de opnames van alle workshops ook terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. We bieden voor iedereen een eigen programma. Om jou te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Welk programma past bij jou?