Carmen Schothuis

Schothuis Communicatie

Carmen Schothuis

"Als strategisch communicatieadviseur begeleid ik uiteenlopende projecten waarbij ik op mijn best ben wanneer ik een brug kan slaan tussen zowel strategie en uitvoering als tussen de interne en externe organisatie. Ik ben een aanjager en verbinder met oog voor verschillende krachtenvelden binnen een complexe omgeving. Ik kom tot mijn recht in een rol waarin ik mijn strategische competenties kan inzetten in combinatie met mijn resultaatgerichtheid en hands-on mentaliteit. Ik heb een sterk schakelvermogen van strategie naar operatie, ben omgevingsbewust, heb een goed ontwikkelde politiek-bestuurlijke antenne en ben in staat mensen te enthousiasmeren, te motiveren en te verbinden."


Soort partner: ZZP licentie (in opleiding)

Locatie: MIdden-Nederland

Telefoon: +31 (0)6 83996295

Email: carmen.schothuis1967@gmail.com

LinkedIn