Je rol als gesprekspartner/leider

Workshop Relevant Gesprek®
Donderdag 29 februari 2024 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Je rol als gesprekspartner/leider

Workshop Relevant Gesprek®
29 februari 2024 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Maandelijks verdiepen we op een onderwerp binnen de methodiek van het Relevant Gesprek®. We gaan zelf op onderzoek uit en/of vragen een expert om zijn visie. In een workshop van twee uur gaan we met de communityleden en andere geïnteresseerden in gesprek. De online workshops maken onderdeel uit van onze programma’s en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden.

Workshop 
'Je rol als gesprekspartner/leider'

Donderdag 29 februari 2024 van 10:00 tot 12:00 uur


De workshop 'Je rol als gesprekspartner/leider' legt de nadruk op het hanteren van de 3 (sturings)niveaus - inhoud, proces en relatie - tijdens een gesprek. Hierbij wordt met name benadrukt hoe je als gesprekspartner/leider het gesprek vorm kunt geven. Deze rol als gesprekspartner/leider is breed toepasbaar, zowel binnen interne samenwerkingen als bij externe participatiegesprekken. De workshop biedt verdieping op de e-learning 'De 3 niveaus van een participatiegesprek'.


In de workshop gaan we onder andere antwoord geven op de volgende vragen:

  • Hoe stem je af op je gesprekspartner? 
  • Hoe voorkom je dat deelnemers het gesprek overnemen? 
  • Wat als emoties hoog oplopen? 
  • Hoe kun je het gesprek sturen? 
  • Welke vragen kun je stellen om het gesprek te sturen?

Bij gesprekstechnieken en interventies hebben we ervoor gekozen te werken met het model van de 3 (sturings)niveaus: inhoud, proces en relatie. Dit model is een gangbaar communicatiemodel dat op diverse manieren wordt gebruikt en toegepast in communicatie.

In het kort

  • Wat:  workshop Je rol als gesprekspartner/leider
  • Wanneer: donderdag 29 februari 2024 van 10:00 tot 12:00 uur
  • Waar: online

Deelname

Voor deelnemers aan de programma's is de workshop gratis en terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. Anders bedragen de kosten voor deelname aan een online workshop eenmalig € 225 excl. BTW. Wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot en met 22 februari 2024.

Kun je er niet bij zijn?

Lukt het je niet om live deel te nemen? Geen probleem. Als je in de opmerkingen van het formulier invult dat je er niet live bij kunt zijn dan sturen we je na de workshop een linkje waarmee je de opname tot 2 weken na die tijd terug kan kijken.

Meer weten? 

Deelnemers van het Masterprogramma participatie hebben toegang tot de bijhorende e-learning 'De 3 niveaus van een participatiegesprek'. In deze e-learning vind je het bijhorende handboek, videolessen en demo’s waarin we laten zien hoe je een gesprek kan sturen op de 3 niveaus. Niet programma-deelnemers kunnen het bijhorende handboek bestellen na afloop van de workshop.

Aanmeldformulier workshop 

*Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

Onbeperkt toegang tot de workshops?

Als deelnemer aan de programma’s heb je gratis en onbeperkt toegang tot de maandelijkse workshops. Daarnaast zijn de opnames van alle workshops ook terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. We bieden voor iedereen een eigen programma. Om jou te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Welk programma past bij jou?