Online participatie

Workshop Relevant Gesprek®
Dinsdag 26 maart 2024 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Online participatie

Workshop Relevant Gesprek®
26 maart 2024 (10-12 uur)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden


Maandelijks verdiepen we op een onderwerp binnen de methodiek van het Relevant Gesprek®. We gaan zelf op onderzoek uit en/of vragen een expert om zijn visie. In een workshop van twee uur gaan we met de communityleden en andere geïnteresseerden in gesprek. De online workshops maken onderdeel uit van onze programma’s en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden.

Workshop 
'Online participatie'

Dinsdag 26 maart 2024 van 10:00 tot 12:00 uur


De workshop 'Online participatie' behandelt hoe je de juiste (online) gespreksvorm kiest voor jouw vraagstuk. Met het overweldigende aanbod van tools met diverse mogelijkheden kan dit een uitdagende zoektocht zijn. In de workshop helpen we je de weg te vinden in deze keuze. Aan de hand van verschillende functionaliteiten geven we een helder overzicht van de mogelijkheden die online tools bieden. Zo kun je de volgende keer de meest geschikte tool voor jouw online gespreksvorm kiezen.

Deze workshop doen we samen met Mett, expertpartner van Relevant Gesprek®.

In het kort

  • Wat: workshop Online participatie
  • Hoe: behandel je de juiste (online) gespreksvorm voor jouw vraagstuk?
  • Wanneer: dinsdag 26 maart 2024 van 10:00 tot 12:00 uur
  • Waar: online

Deelname

Voor deelnemers aan de programma's is de workshop gratis en terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. Anders bedragen de kosten voor deelname aan een online workshop eenmalig € 225 excl. BTW. Wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot en met 18 maart 2024.

Kun je er niet bij zijn?

Lukt het je niet om live deel te nemen? Geen probleem. Als je in de opmerkingen van het formulier invult dat je er niet live bij kunt zijn dan sturen we je na de workshop een linkje waarmee je de opname tot 2 weken na die tijd terug kan kijken.

Deelnemers van het Basis- en Masterprogramma kunnen de workshop altijd terugkijken in de Relevant Gesprek® Academie.

Aanmeldformulier workshop 

*Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

Onbeperkt toegang tot de workshops?

Als deelnemer aan de programma’s heb je gratis en onbeperkt toegang tot de maandelijkse workshops. Daarnaast zijn de opnames van alle workshops ook terug te kijken in de Relevant Gesprek® Academie. We bieden voor iedereen een eigen programma. Om jou te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Welk programma past bij jou?