Geen €45,- maar €15,- 

Handleiding 
‘De 5 participatietaken van de raad’

 • Leer hoe je als raadslid participatie kan toepassen
 • Je werkt met de 5 participatietaken en 3 rollen van de raad
 • 45 pagina's met theorie en praktische handvaten 
 • Je ontvangt de gedrukte handleiding per post

Bestel jouw handleiding 'De 5 participatietaken van de raad'

Bedankt voor je deelname aan de workshop ‘Welke rol heeft de raad bij participatie’. We hopen dat we je hebben kunnen inspireren! Nieuwsgierig naar meer? Als deelnemer van de bijeenkomst bieden we jou voor maar € 15,- de Handleiding 'De 5 participatietaken van de raad'. In deze gedrukte handleiding van 45 pagina's vind je alle informatie én meer terug uit de bijeenkomst. We versturen de handleiding per post naar je toe. In de handleiding vind je: 

 • De participatievalkuilen 
 • Hoe je de participatievalkuilen kunt voorkomen
 • Verschillende tools en instrumenten in de bijlagen
 • De 3 rollen en 5 participatietaken van de raad

  null

Live training of incompany training

De handleiding maakt onderdeel uit van de E-learning 'De 5 participatietaken van de raad'. Bij de e-learning hoort een live training of een incompany training voor jouw gemeenteraad, fractie of commissie. Tijdens de (incompany) training behandelen we de methodiek Relevant Gesprek® en de 5 participatietaken aan de hand van een praktijkvraagstuk. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Elk raadslid krijgt ook 1 jaar lang toegang tot de E-learning in de Relevant Gesprek® Academie. In de Academie krijg je een jaar lang toegang tot de handleiding, de bijbehorende praktische handvaten en kun je vragen 24/7 in de online helpdesk stellen.

Wil je meer weten over de training of een kennismakingsgesprek plannen?
Heb je vragen of wil je weten wat het beste past bij jouw vraagstuk? Stuur dan gerust een mail naar info@relevantgesprek.nl of bel naar 053 – 430 70 44. We plannen dan een gesprek met één van de Relevant Gesprek® coaches om de mogelijkheden te bespreken. Voor een offerte aanvraag voor de incompany training kun je het onderstaande formulier gebruiken.

Incompany training voor gemeenteraad

Naast de individuele e-learning bieden we ook een incompany training voor alle leden van de gemeenteraad of voor een fractie of commissie. Tijdens deze training behandelen we de theorie en is er volop ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Elk raadslid krijgt daarnaast toegang tot de e-learning in de Relevant Gesprek® Academie.

Een aantal praktische zaken:

 • De training kan zowel online als fysiek worden georganiseerd 
 • Voor een training op locatie berekenen we reistijd en -kosten
 • Voor maximaal 40 deelnemers
 • De training duurt minimaal 1 uur en maximaal 2 uur


Ben je geïnteresseerd in een incompany training voor jouw gemeenteraad, fractie of commissie?  Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Binnen 5 werkdagen ontvang je een voorstel van ons.  Algemene voorwaarden.