Hoe kunnen we je helpen?

We ondersteunen bij het maken van een participatieaanpak voor jouw vraagstuk

Hoe kunnen we je helpen?

We ondersteunen bij het maken van een participatieaanpak voor jouw vraagstuk

Je hebt extra capaciteit of ondersteuning nodig bij een participatieaanpak voor jouw beleid of project. Geen probleem. We helpen je met het vinden van denkkracht en/of doe-kracht. Aan de Relevant Gesprek® Academie zijn namelijk een groot aantal gecertificeerde partners verbonden. Allemaal hebben ze het Partnerprogramma gevolgd en zijn ze opgeleid in het toepassen van de methodiek Relevant Gesprek®. Dat garandeert dat je (meer) grip hebt op participatie. Je hebt helder met wie je in gesprek wilt, waarover en wat de ruimte voor inbreng is.

Alle onze partners zijn door ons gecertificeerd en worden door ons periodiek gecoacht. Onze partners helpen je met het maken van een participatieaanpak en/of de uitvoering ervan. Natuurlijk kunnen we je ook helpen met vinden van de voor jouw vraag best passende partner! Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Icoon Initiatiefnemersprogramma Participatie

Vind voor mij de beste partner

We helpen je graag bij het zoeken naar een partner voor jouw vraagstuk op basis van jouw voorkeuren. We stellen dan een partner aan je voor waarvan we denken dat die het beste past.

"Ik werk al een hele tijd met de methodiek Relevant Gesprek®. Heel praktisch en een fijne structuur. Ik heb echter te weinig tijd beschikbaar voor dit project". 

Kim, Programmanager Duurzaamheid

"Het is niet eenvoudig om een ervaren participatieadviseur te vinden. De Academie heeft mij hier goed bij geholpen. Handig dat de adviseur in mijn regio werkzaam is."

Charlotte, Senior Communicatieadviseur Provincie 

"Ik was op zoek naar een adviseur die in de taal en structuur van het Relevant Gesprek® een aanpak kon maken voor dit vraagstuk. De aanpak was in 5 weken gereed!”

Ibrahim, Beleidsadviseur stedelijke ontwikkeling