Peter Brokke

Peter Brokke Gebiedsmanagement

Peter Brokke

“Wat is het verhaal achter het verhaal?” Dat is de belangrijkste vraag om bij de essentie te komen. Hierbij draait het nooit om standpunten, maar altijd om belangen. Zoals Stephen R. Covey schrijft, “Eerst begrijpen vóór zelf begrepen te worden.”

De afgelopen 30 jaar ben ik actief bij diverse overheden (rijk, provincies en waterschappen) en adviesbureaus. Ik word enthousiast als ik mijn passie voor een leefbaar, werkbaar en groen buitengebied over mag brengen. Hier komt mijn ervaring met projecten die een grote impact op de omgeving hebben, zoals de herinrichting van het landelijk gebied en de energietransitie, goed van pas. Ik ken de verschillende spelers, hun belangen en wat hen motiveert om in beweging te komen. Behalve als inhoudelijk adviseur zet ik me dan ook vol overtuiging in als proces- en omgevingsmanager.


Soort partner: ZZP licentie (in opleiding)

Locatie: voorkeur Oost-Nederland

Telefoon: +31 (0)6 34888087

Email: peterbrokke@gmail.com

LinkedIn