Relevant Gesprek® Live Event 

donderdag 30 mei 2024

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Aanmelden 


voor het Relevant Gesprek® Live Event op 30 mei 2024

We zijn enthousiast om jullie uit te nodigen voor ons aankomende Live Event op donderdag 30 mei 2024! Na het succes van ons eerste Live Event in 2023, kon een vervolg niet uitblijven. Dit jaar wordt opnieuw een dag vol inspiratie, samenwerking en nieuwe inzichten. We kijken ernaar uit om samen te komen en van elkaars ervaringen te leren.

Relevant Gesprek® Live Event - donderdag 30 mei 2024

Gratis voor communityleden*
€110,- voor E-learning & incompany deelnemers

Houd je agenda vrij op 30 mei 2024, want het Relevant Gesprek® Live Event 2024 belooft een dag te worden die je niet mag missen. Het Live Event gaat plaatsvinden in het midden van het land, goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto. De exacte locatie maken we binnenkort bekend. Meld je nu, via onderstaand formulier, alvast aan! We houden je dan op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zoals de tijd en het programma.

Aanmelding Relevant Gesprek® Live Event op donderdag 30 mei 2024

* Ben ik communitylid?

Je bent communitylid wanneer je in een van de Relevant Gesprek® Academie programma's zit. Heb je alleen een losse e-learning aangeschaft? Dan ben je deelnemer van deze specifieke e-learning, maar geen communitylid.

Heb je incompany (met je eigen team, online of op locatie) een training gevolgd? Ook dan ben je een deelnemer van deze specifieke training en e-learning, maar geen communitylid.


Weet je het toch niet zeker? Stuur ons dan gerust een e-mail via community@relevantgesprek.nl.