Affiliate programma licentienemers

We creëren een win-win

Affiliate programma licentienemers
We creëren een win-win

Als deelnemer van het Affiliate programma van de Relevant Gesprek® Academie kun je je netwerk een unieke korting geven. En als licentiepartner ontvang je een commissie. Zo creëren we samen een win-win. Dit doen we omdat we met zoveel mogelijk mensen in gesprek willen over onderwerpen die bijdragen aan meer en betere gesprekken met de omgeving over maatschappelijke onderwerpen. En jouw netwerk kan daarbij helpen en is waardevol voor ons.

Voor wie is het Affiliate programma?

Niet iedereen komt in aanmerking voor het Affiliate programma. Je kunt alleen deelnemen als licentiepartner, expertpartner of netwerkpartner. Op onze partnerpagina vertellen we over de invulling van ons partnership met jou. In de communicatie met jouw netwerk verwachten we dat je toelicht welke type partnership je met ons hebt.


Wat biedt het Affiliate programma jou en jouw netwerk?

Als je denkt dat de producten en diensten van de Relevant Gesprek® Academie interessant zijn voor jouw netwerk dan vragen we je dat te delen. Bijvoorbeeld op jouw website, socials, nieuwsbrief, e-mails of in gesprekken. Je kunt daarvoor de content van onze website gebruiken en de link naar het product. We zorgen dat je regelmatig een update krijgt van de producten, diensten, evenementen die je aan je netwerk kunt aanbieden. Dit doen we in partnergroep in de community van de Relevant Gesprek® Academie, nieuwberichten of persoonlijke e-mails.

Het voordeel voor jou en voor jouw netwerk

Als deelnemer van het Affiliate programma ontvang jij een commissie en je netwerk een korting. 

  • 20% commissie voor jou  -  We bieden jou als partner een commissie van 20% voor alle producten en diensten vermeld op onze website.
  • 15% korting voor jouw netwerk  -  We bieden jouw netwerk 15% korting op een groot aantal producten en diensten op onze website.

Wanneer ontvang je commissie?
Om in aanmerking te komen voor de commissie is de voorwaarde dat de omzet herleidbaar is naar jou als Affiliate programma deelnemer. Voor de standaard producten en diensten is het gebruik van de kortingscode op het bestelformulier bepalend. Voor alle overige producten en diensten is vooraf goedkeuring van de Relevant Gesprek® Academie nodig voor het toekennen van commissie. 


Betaling commissie en korting  

De korting voor deelnemers uit jouw netwerk brengen we in mindering op de factuur bij de aanmelding of bestelling. Als je code gebruikt is krijg je maandelijks en overzicht van het gebruik. En je kunt ook altijd tussendoor een overzicht opvragen. Vanaf een totaal commissiebedrag van € 100,- maken we jouw commissie maandelijks aan je over.


Jouw Affiliate kortingscode
Elke deelnemer van het Affiliate programma heeft een unieke affiliate kortingscode. Na ondertekening van de Affiliate programma overeenkomst kun je met deze code aan de slag en kun je jouw netwerk korting te geven op de producten en diensten waar een mogelijkheid op de website van Relevant Gesprek® is om op het bestel- of contactformulier een kortingscode in te vullen.