Basisprogramma Participatie

Leer hoe je een participatieaanpak maakt


 Nu 50% korting


Basisprogramma Participatie

Leer hoe je een participatieaanpak maakt

   Nu 50% korting

Het Basisprogramma Participatie leert je een Participatieaanpak te maken voor jouw vraagstuk. Zonder aanpak geen sturing. Zonder sturing geen resultaat. We laten je zien hoe je de vier sleutels van het Relevant Gesprek® toepast op jouw vraagstuk. En geven je handvatten voor het schrijven van de Participatieaanpak. Het Basisprogramma is heel geschikt als je een concreet vraagstuk over burgerparticipatie hebt waar je nu aan werkt. Om je te helpen de sleutels toe te passen op jouw vraagstuk krijg je 12 maanden lang een inlog voor de Relevant Gesprek® Academie met toegang tot:

E-learning & live training

Het basisprogramma deelt kennis in twee e-learnings met handboeken, videolessen, checklists, formats en praktische tools. Om te oefenen kun je onbeperkt deelnemen aan live online trainingen. Twv € 690

Lidmaatschap community

Deelnemers aan het Basisprogramma ontvangen een community lidmaatschap. Inclusief deelname aan workshops, online coaching, de online helpdesk en het unieke jaarevent. 

Je community lidmaatschap is inclusief: 

Workshops

Je lidmaatschap geeft je gratis toegang tot alle workshops. Twv € 1.800

Online coaching

Voor communityleden zijn coaching sessies en ervaren participatiecoaches beschikbaar. Twv € 500

Online helpdesk

Als lid stel je vraag in de online participatie Helpdesk of op de openbare fora. Twv € 200

Jaarevent

We organiseren elke jaar speciaal voor leden het Relevant Gesprek® jaarevent. Twv € 300

E-learning & live training

In het Basisprogramma Participatie heb je toegang tot twee lesmodules:

De e-learnings bevatten een handboek, videolessen, checklists, formats en tools. Om te oefenen een participatieaanpak te maken kun je 12 maanden lang onbeperkt deelnemen aan de bijbehorende online live training. De training geven we elke 6-8 weken.

Lidmaatschap community 

Deelnemers aan het Basisprogramma ontvangen het persoonlijke community lidmaatschap. Dat geeft je recht om 12 maanden lang deel te nemen aan minimaal 4 workshops, wekelijks online coaching, online helpdesk en het unieke jaarevent voor leden.Workshops

Je lidmaatschap geeft je gratis toegang tot alle workshops. Elke maand verdiepen we op een onderwerp binnen de methodiek van het Relevant Gesprek®. We gaan zelf op onderzoek uit en/of vragen een expert om zijn visie. In de workshop van twee uur gaan we met de communityleden en andere deelnemers in gesprek over dit onderwerp. Zo hebben we workshops over het betrekken van jongeren, laaggeletterden, de raad, online gespreksvormen en slimme gesprekstechnieken. Kijk hier voor een overzicht van recente workshops en voor meer informatie.

Online coaching

Wil je even klankborden? Loop je vast? Heb je vragen? Voor leden van de community is er een ervaren participatiecoach beschikbaar die je live verder helpt met je vraagstuk in de wekelijkse coaching sessie voor jou en de andere programmadeelnemers.Online helpdesk

Heb je tijdens het doorlopen van het programma vragen? Of loop je ergens tegenaan? Stel dan je vraag dan in de online helpdesk. Onze Relevant Gesprek® coaches geven je antwoord en helpen je op weg. Wil je ervaringen delen of andere communityleden om ervaringen vragen? Stel dan je vraag in de openbare community boards.


Het jaarevent

We organiseren elke jaar speciaal voor leden het Relevant Gesprek® jaarevent. Het onderwerp, de locatie of online stemmen we af op actuele ontwikkelingen. We beloven in ieder geval dat het inspirerend en verrassend is. We maken de datum en locatie ruim op tijd bekend, zodat je er zeker bij kunt zijn.Nu met 50% korting. Op naar 10.000 professionals in de community.

Tijdelijk niet voor € 2.400,- maar voor € 1.200,- per jaar (€ 100,- per maand)
Met de methodiek Relevant Gesprek® willen we bijdragen bij aan meer en betere relevante gesprekken over maatschappelijke onderwerpen. Dat is onze missie. Dit willen we bereiken door het komende decennium 10.000 professionals in de publieke en private sector op te leiden en met elkaar in contact te brengen. Hoe meer leden er in onze community zitten, hoe meer we samen kunnen bijdragen aan onze missie. Daarom bieden we 12 maanden deelname aan het basisprogramma tijdelijk voor € 1.200,- (exclusief BTW). 

Tijdelijk geen € 2.400,-

Basisprogramma Participatie € 1.200,- 

12 maanden lidmaatschap Relevant Gesprek® Academie met toegang tot Basisprogramma Participatie inclusief:


  • E-learning en live training ‘De 4 sleutels slimme participatieaanpak’ twv € 345
  • E-learning en live training  ‘De 10 uitvoeringsstappen succesvol participatieproces’ twv € 345
  • Maandelijkse workshops twv € 225 per workshop twv € 1.800
  • Wekelijks coaching twv € 500
  • Online helpdesk twv € 200
  • Uniek jaarevent voor leden twv € 300


Bestel het Basisprogramma   Plan een kennismakingsafspraak

  • Prijsvast, dus geen prijsverhogingen in je eerste jaar
  • Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd
  • Na 12 maanden kun je je lidmaatschap verlengen voor € 75 per maand